porno izle

Cinsel ilişki ve seks: Önsevişme Çok Önemli Değilmiş

15 Eylül 2011 Perşembe

Önsevişme Çok Önemli Değilmiş


Erkeklerin zorlu sınavı, kadınların olmassa olmazı ön sevişme efsanesinin pabucunu sevişmenin kendisi dama attı. Çekoslovakya Charles Üniversitesi bilim adamlarınca 2.300 kadınla yapılan anket sonucu ortaya çıkan gerçek bir hayli şaşıtıcı, bugüne kadar kadınların en büyük zevki olarak sunulan önsevişme olayı meğer sadece bir efsaneymiş.
Kadınlar için en önemli ve sevişirken zevk almalarını sağlayacak en önemli unsurun ön sevişme olduğu hep vurgulanmış hatta uzmanlar erkekleri bu konuda her zaman sağduyuya davet etmiştir. Ancak yapılan bu araştırma gösterdi ki kadınlar sevişmenin kendisinden daha çok hoşlanıyorlar.
Ortalama bir önsevişmenin 15.5 dakika ve sevişmenin 16.2 dakika olarak belirlendiği bu araştırmaya göre kadınların iyi bir orgazm yaşamalarının sırrı gerçekten uzun ve iyi bir sevişmeden geçiyor.
Batı İskoçya Üniversitesi profesörlerinden Stuart Brody ve Çekoslavakya Charles Üniversitesi profesörlerinden Peter Weiss’ın yaptığı açıklamaya göre seks terapistleri ve eğitimciler ön sevişme konusuna eğilmek yerine sevişmenin kalitesine önem vermeliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder